Gaarn Thomsen & Partners


SitemapHvem vi er 

Kontakt

Gaarn Thomsen & Partners A/S, Fridtjof Nansens Plads 5, 2100 København Ø.

Telefon: +45 35 43 86 00

Mail: gaarn@gtp.dk

Der er gode muligheder for parkering omkring vores kontor, som også er i kort gåafstand fra Østerport Station.

 Hvem vi er

Gaarn Thomsen & Partners A/S blev etableret i 1986 med det formål at præstere unikke løsninger inden for blandt andet rekruttering og executive search.

Vi finder, udvælger og præsenterer vore kunder for de bedste kandidater til stillinger på direktionsniveau, ledelsesniveau og specialistniveau, på tværs af industrier og brancher. Vi skal matche en stilling og en virksomhed med den rette kandidat. Ideelt set hver eneste gang. For at komme så tæt på denne målsætning som muligt kombinerer vi vores erfaring med gennemprøvede værktøjer, et konstant fokus på præcision samt en tæt styret og smidig proces. Plus en god portion kreativitet og hårdt arbejde.

Resultatet er en særdeles høj træfsikkerhed på mere end én måde. Vi løser alle opgaver, som vi påtager os. Men mere væsentligt så rekrutterer vi i meget høj grad dedikerede og professionelle mennesker, som ønsker at gøre en forskel, som er med på den lange bane, og som leverer resultater. Mere end 80% af alle vore rekrutterede kandidater er fortsat ansat hos vore kunder efter 3 år og ofte langt længere.

Som eksperter i rekruttering og search tilfører vi outplacement aktuelle indsigter og viden fra markedet samt et meget væsentligt fokus på bl.a. forretning og netværk. Vi coacher, udfordrer og inspirerer dig til at gøre den forskel, der virker.

Vi er erfarne konsulenter med ledelsesmæssig tyngde, stærkt engagement og forretningsmæssig indsigt. Vi samarbejder om at skabe udvikling, værdi og nye forretningsmæssige muligheder for vore kunder og deres virksomheder.

Det skulle glæde os at høre fra dig.

 


Hvem vi er Search til Bestyrelser

Gaarn Thomsen & Partners ©  1997-2008   |  Vigtige oplysninger   |  W3C