Gaarn Thomsen & Partners


SitemapHvem vi er 

Kontakt

Gaarn Thomsen & Partners A/S, Fridtjof Nansens Plads 5, 2100 København Ø.

Telefon: +45 35 43 86 00

Mail: gaarn@gtp.dk

Der er gode muligheder for parkering omkring vores kontor, som også er i kort gåafstand fra Østerport Station.

 Hvem vi er

Gaarn Thomsen & Partners A/S blev etableret i 1986 med det formål at præstere unikke løsninger inden for ledelsesudvikling, resultatforbedring og rekruttering målrettet mindre og mellemstore danske virksomheder. Gennem mere end 30 år har vi således rekrutteret direktører, ledere og specialister og rådgivet inden for forandringsledelse, generationsskifter i ejerledede virksomheder, forretningsudvikling og driftsoptimering.

Den mangeårige erfaring og det unikke netværk, der er blevet etableret, ønsker Gaarn Thomsen & Partners at bygge videre på inden for to primære fokusområder:

Videreudvikling af det succesrige Direktør Forum for direktører og ejerledere for primært unoterede mindre og mellemstore danske virksomheder.

Aktiv investering i og udvikling af mindre og mellemstore virksomheder. Med et netværk af erfarne investorer og driftsfolk, ønsker vi at skabe partnerskaber med ledelsen og kraftigt accelerere udviklingen af og værdiskabelsen i disse vkrksomheder gennem strategiske og operationelle forbedringer.

 


Hvem vi er Direktør Forum

Gaarn Thomsen & Partners ©  1997-2008   |  Vigtige oplysninger   |  W3C