Gaarn Thomsen & Partners


SitemapHvem vi er 

 

 

 Executive Outplacement

Vi hjælper den opsagte direktør eller leder videre i karrieren. Gennemført og professionelt med særdeles praktisk og udviklingsorienteret rådgivning. Fokus er på både proces og resultat, og dialogen omfatter coaching, sparring og etablering af netværk samt udvikling af netværkskompetencer. Programmet tilpasses lederens individuelle behov under hele processen.

Personlig coaching, der styrker, udfordrer og åbner nye muligheder
Den personlige coaching støtter lederens evne til en realistisk bedømmelse af egne ressourcer og til at se nye muligheder. Vi udfordrer, inspirerer og styrker den selvtillid, der under presset af uvished om fremtiden kan svinde markant for selv den 'almindeligvis' stærke person.

Lederens sikkerhed for fortsat at være markedsmæssigt attraktiv ligger i at forblive udviklingsorienteret, kompetent og engageret - særligt mens han eller hun orienterer sig mod nye job. Positiv tænkning, energi og stort engagement er afgørende faktorer for ny succes og tidsforløbet i jobsøgningsprocessen. Vores Executive Outplacement program understøtter dette mål på en positiv, energigivende og effektiv måde.

Den personlige rådgiver og coach udfordrer og motiverer lederen i afklaringsprocessen ved valg af mål og retning, under arbejdet med strategi og ved eksekvering af planen. Coachens opgave er at sikre et effektivt og ambitiøst forløb. Vores mål er ikke alene en succes med genplacering, men også at lederen får større indblik i egen adfærd og handlemåder, og hvordan han eller hun opnår succes som leder.

Den personlige coach, som lederen selv vælger - et spørgsmål om tillid og kompetence
Ledere træffer beslutninger og vælger selv samarbejdspartnere. Vi opfordrer virksomheden til at anerkende dette og give lederen mulighed for selv at vælge et Executive Outplacement program og sikre sig, at kemien i forhold til den personlige coach er i orden. Vore rådgivere har alle
en ledelsesmæssig ballast; fra ledelse i erhvervslivet, som konsulenter og ikke mindst inden for executive search og rekrutteríng.


Hvem vi er Search til Bestyrelser

Gaarn Thomsen & Partners ©  1997-2008   |  Vigtige oplysninger   |  W3C